Facebook Pixel image Dutch: Nami ST18-002 / おナミ ST18-002 | One Piece TCG onepiece Cards

Type Personage - Strohoed Pirates
Description 【Blokker】(Na de aanval van de tegenstander, rust deze kaart uit en kan deze kaart het doelwit van de aanval worden)【Bij het verschijnen】Als je 8 of meer Don!!-kaarten op het veld hebt, leg dan 1 kaart uit je hand af en trek 2 kaarten. Tegenaanval 10See more

About Dutch: Nami ST18-002

Dutch: Nami ST18-002, Personage - Strohoed Pirates, designed by Eiichiro Oda first released in Jul, 2024 in the set Starter deck Purple Monkey D. Luffy.

Deze kaart, おナミ ST18-002, zou ten goede komen aan een deck dat zich richt op het opbouwen van een sterke handvoordeel en het controleren van de aanvallen van de tegenstander, waardoor het geschikt is voor een defensieve of op controle gerichte strategie in de One Piece TCG. Hoewel het een goede verdedigingsoptie biedt met zijn blocker-vaardigheid en handaanvullingseffect, kan het vermogensniveau van 2000 en de teller van 1000 mogelijk niet optimaal zijn in vergelijking met andere kaarten die beschikbaar zijn in het spel. Afhankelijk van de specifieke deckstrategie en kaartpool kunnen spelers meer efficiënte opties vinden om in hun deck op te nemen, waardoor deze kaart mogelijk minder waarschijnlijk is om te worden gespeeld in competitieve omgevingen.