Facebook Pixel imageCharlotte Brulee OP08-066 | One Piece TCG onepiece Cards

onepiece > Cards > Charlotte Brulee OP08-066

setminmtgo
-€ 0.000.0 tix
NameCharlotte Brulee OP08-066 Edit card
TypeKarakter - speciale grote moeder-piraten
Description[Blocker] (Nadat je tegenstander een aanval aankondigt, mag je deze kaart rusten om het nieuwe doelwit van de aanval te maken.) [Bij K.O.] Voeg tot 1 DON!! kaart toe van je DON!! deck en rust deze. Tegenaanval 1000 Kracht 1000

About Charlotte Brulee OP08-066

Charlotte Brulee OP08-066, Karakter - speciale grote moeder-piraten, designed by Eiichiro Oda first released in May, 2024 in the set Booster Pack Two Legends.

Deze kaart, Charlotte Brulee OP08-066, zou het meest geschikt zijn voor een controledeck dat zich richt op het vertragen en verstoren van de strategieën van de tegenstander. De vaardigheid [Blocker] maakt strategische verdediging mogelijk, en de mogelijkheid om een ​​DON toe te voegen!! kaart bij knock-out biedt extra nut. Hoewel er mogelijk betere verdedigingsopties beschikbaar zijn, afhankelijk van de specifieke kaartspelstrategie, kan Charlotte Brulee OP08-066 nog steeds spel zien in kaartspellen die het tempo van het spel willen beheersen en de plannen van de tegenstander willen verstoren.