Facebook Pixel image Hagwarl D. Saul OP09-109 / ハグワール・D・サウロ OP09-109 | One Piece TCG onepiece Cards

Type Personage - Ohara / Reuzenstam / Marine
Description 【Blokker】(Na de aanval van de tegenstander, rust deze kaart uit en kan deze kaart het doelwit van de aanval worden) Kracht 5000

About Hagwarl D. Saul OP09-109

Hagwarl D. Saul OP09-109, Personage - Ohara / Reuzenstam / Marine, designed by Eiichiro Oda first released in Sep, 2024 in the set Booster pack New Emperor.

Een deck gericht op het controleren van de aanvallen van de tegenstander en het behouden van bord aanwezigheid zou baat hebben bij het opnemen van ハグワール・D・サウロ OP09-109 in zijn line-up. Hoewel de blocker mogelijkheid van de kaart nuttig kan zijn voor verdediging, kan zijn relatief lage kracht van 5000 de effectiviteit beperken tegen sterkere tegenstanders. Spelers kunnen andere One Piece TCG-kaarten overwegen met hogere kracht of aanvullende vaardigheden om hun deckstrategie te verbeteren, waardoor ハグワール・D・サウロ OP09-109 mogelijk minder wenselijk is voor competitief spel.