Facebook Pixel image Beschrijving OP02-018 / マルコ OP02-018 | One Piece TCG onepiece Cards

Type Karakter - 白ひげ海賊団
Description 【Blokker】(Na de aanval van de tegenstander, dit kaart naar rust brengen en het doelwit van de aanval kan dit kaart worden)【Bij vernietiging】Je kan een kaart met de eigenschap Whitebeard Pirates uit je hand opofferen: Indien je levenspunten 2 of mindeSee more

About Beschrijving OP02-018

Beschrijving OP02-018, Karakter - 白ひげ海賊団, designed by Eiichiro Oda first released in Jul, 2024 in the set Start Deck Red Edward Newgate and was printed exactly in 5 different ways.

Een kaartspel dat zich richt op het recyclen van kaarten en het behouden van een sterke verdedigingslinie zou baat hebben bij het gebruik van マルコ OP02-018. Hoewel deze kaart de unieke mogelijkheid biedt om uit de prullenbak terug te komen als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, kan de lage kracht van 5000 hem kwetsbaar maken om gemakkelijk te worden verslagen in de strijd. Andere kaarten met een hogere kracht en meer veelzijdige effecten kunnen betere opties zijn voor competitief spel, tenzij de specifieke kaartspelstrategie de wederopstandingsfunctie van マルコ OP02-018 vereist.